Återförsäljare till NeaofSweden.se

Nea of Sweden drivs av Carina och Gunnar Smith sedan 2009 och är pionjärer inom ekologisk naturlig hudvård. Jag träffade Carina när hon var min lärare under utbildningen till Ekologisk hudvårdsterapeut under 2015 och jag blev redan då väldigt förtjust i deras produkter och filosofin Less is Better. De anser att människan och miljön ska komma i första hand och inte i sista – och jag håller med till tusen.

Produkterna som Carina och Gunnar tillverkar innehåller råvaror av högsta kvalitet och det känns väldigt tryggt att helt förstå vad det står på innehållsförteckningen. Filosofin Less is Better speglas av de få men noga utvalda råvarorna som samverkar i fin harmoni.

De doftsatta produkterna är väl komponerade och doftar lagom mycket för att du ska få den där njutningen men inte bli överväldigad. Jag har dock valt att främst fokusera på doftfria produkter då jag framhåller att det är bäst med doftfritt om man lider av eksem. De fåtal produkter med doft jag valt att marknadsföra är noga utvalda av mig och Carina tillsammans för att erbjuda eteriska oljor med gynnsamma effekter på eksem. Rådfråga mig gärna om detta vid intresse.

Tvålarna tillverkas för hand av Carina och Gunnar hemma i Upplands Väsby och det doftar verkligen underbart när de tillverkar dem. Ett äkta hantverk som verkligen känns varje gång du använder tvålen. För att läsa mer om hur deras tillverkning går till läs mer HÄR eller lyssna på eventet för Carthago Fragrance som hölls i december -22. Under detta event berättade Carina om deras resa samt varför de tycker att alla bör använda ekologiska handgjorda tvålar. Mycket givande lyssning!

För Din, barnen, djuren och vår planets skull vill vi efter bästa förmåga uppmuntra användningen av naturliga produkter och bidra till ekologisk medvetenhet och respekt för allt liv. 
Det är bara Naturligt! 

neaofsweden.se

Author
Johanna K Rudholm
Grundare av NaturligtEksemfri med mål att hjälpa andra behandla eksem på ett naturligt och effektivt sätt som boostar och bygger upp huden.

Lämna en kommentar