black corded telephone

Konsultationer

Jag erbjuder hudvårdskonsultationer där jag ger dig personlig rådgivning utifrån din unika situation och hud. Mitt mål är att hjälpa dig hitta naturliga lösningar för att underlätta ditt liv med eksem och förhoppningsvis läka eksemet helt.

Under mina konsultationer letar jag efter orsaken till ditt eksem med målsättningen att läka huden på lång sikt. Jag agerar inte enbart utifrån symtomen, utan ser till kroppen på ett holistiskt sätt och arbetar både invärtes och utvärtes. Se solskenshistorier för personer jag konsulterat.

Jag har personlig erfarenhet av eksem och förståelse för hur det är att leva med eksem vilket ger mig möjlighet att ge dig stöttning i din situation på ett djupare sätt än många andra kan.

Boka in ett samtal med mig och låt mig göra mitt bästa för att hitta ditt bästa sätt att hantera ditt eksem!

Pris: 650 kronor / timme.

Upplägg: Personlig konsultation helt anpassad efter dig över telefon under ca 1 timme. Baserat på den bakgrund du gett mig i bokningsformuläret förbereder jag samtalet. Efter konsultationen får du en skriftlig sammanfattning av mina råd för att underlätta för dig att ta till dig informationen. Vanligtvis tar en konsultation ca 2-2,5 timmar totalt vilket faktureras i efterhand.

Du får självklart möjlighet att ställa frågor efteråt!

Något du undrar? Tveka inte att kontakta mig