Solskenshistorier

Att få höra att mina klienter fått positiva resultat är så enormt stort för mig och ger en sån värme i hjärtat så jag tror det ska smälta. Det är det här som driver mig och gör att jag brinner för ekologisk hudvård och dess effekter på eksem.
Johanna Kriström Rudholm – Grundare av Naturligt-Eksemfri.se

Tack Johanna för dina råd kring min sons eksem på låren och rumpan. Det känns fantastiskt att de försvann efter bara 2 månaders användning av oljor enligt dina rekommendationer! Även dottern på 5 år har fått en mycket mjukare och finare hud utan knottror och torrhet!

SARA HANNING

Östersund

Tack för det givande samtalet! Nu efter en vecka känns eksemet bättre och kliar inte. Visst har jag använt kortison men trappat ner nästan helt och jag märker att dina oljor gör stor skillnad och återfuktar bra. Jag ser fram emot att fortsätta med oljorna!
Tack för din hjälp och stöd!

MIRIAM OLSSON

Luleå

Efter att jag pratat med dig känns det lite lättare att hantera (eksemet på dottern) och jag känner mig inte lika vilsen i hur jag ska tackla hennes eksem. Jag är väldigt tacksam över dina råd och tips gällande magen/förstoppning samt hur man ska smörja och tänka kring hudvården. Jag ser redan skillnad!

ROSANNA HOLMGREN

Malmö

Tack för dina bra tips!
Eksemen börjar så sakteliga avta, framförallt på armarna som jag gett lite extra kärlek.
Jag tycker jojobaolja och neroli hydrolat funkar bra!
Märker nu när det är slut och jag testade smörja in mig med vanliga krämer (som jag tidigare gillade) att det känns som det lägger sig på huden och att huden fort blir torr och irriterad.
Så bra upptäckt!

Caroline Edgren

Stockholm

Tack så jättemycket för allt stöd och all kunskap du delar med dig av! Det är till jättestor hjälp!

ANNA OLSSON

Eslöv

Första intrycket av produkterna är väldigt positivt!! Huden känns jätteskön, mjuk, återfuktad och “återfettad” men inte klibbig! Upplever att huden inte blir lika torr lika snabbt under dagen vilket gör att jag inte behöver smörja lika ofta!
Jag är väldigt nöjd med dina produkter och konsultationen!

Liv Jonsson

Stockholm

DOTTERN ÄR NU HELT EKSEMFRI!
TACK JOHANNA!
(Efter 4 månaders användning av ekologisk hudvård och uteslutande av mjölkprotein)

TERESA BOLINDA

Lidingö