Villkor för köp och rådgivning

Alla är vi olika och kan reagera olika på råvaror och produkter

Alla människor är unika och vad som fungerar för mig behöver inte fungera för dig. Känn därför efter hur det känns för dig personligen och avstå från användning om du reagerar negativt. Gör alltid ett allergitest enligt nedan om du känner dig osäker inför att börja använda en ny produkt.

Endast Du vet vad Du är känslig mot vad gäller parfymerade produkter och olika ingredienser.
Vegetabiliska och eteriska oljor är framtagna från nötter, örter och blommor som kan åstadkomma besvär om man är känslig.
Du kanske även kan reagera på andra ingredienser så vid eventuell tveksamhet gör allergitest enligt nedan!
 
Naturligt eksemfri ansvarar inte för någon som helst skada, allergisk reaktion eller dylikt som kan vara resultat av användningen av någon av våra sålda produkter eller råvaror. 
De råd vi ger är just råd och inte något vi lovar då vi som sagt alla är unika varelser och reagerar olika. Min intention är alltid att hjälpa dig att må bättre och fungerar något inte för dig hjälper jag dig gärna att försöka hitta något annat som fungerar bättre för dig.

Läkare ska alltid konsulteras vid medicinska tillstånd.
Våra produkter ska inte ses som ersättning medicinsk behandling.

Är du osäker på om du tål produkten gör ett allergitest enligt nedan.
Allergitest
Markera ett område på ett par kvadrat centimeter på undersidan av din arm och smörj på produkten du vill testa. 
Avvakta minst 48 timmar och kontrollera sedan testområdet efter eventuell reaktion. 
Vanligaste reaktionen är en hudrodnad – det vill säga att huden blir röd och varm.
Undvik då att använda den testade produkten.

Köpvillkor

Priser

Alla priser anges i Svenska kronor (SEK) där Mervärdesskatt (moms 25 %) ingår i alla priser.

Vi reserverar oss för eventuella tryck- och skrivfel. Om felaktigheter i pris skulle infinna sig, så förbehåller sig Naturligt eksemfri rätten att ändra detta i efterhand. Vid dessa tillfällen så kontaktar vi dig och informerar om detta. Du har då din fulla rätt att antingen ändra eller annullera din beställning.

Retur och ångerrätt

Retur gör du om du önskar byta eller lämna tillbaka en del eller hela din order. Du har rätt att ångra ditt köp och returnera produkten inom 14 dagar från ditt köp. 

Innan du skickar tillbaka produkter ska du alltid kontakta oss på förhand över mail: Naturligteksemfri@gmail.com

Produkten som du returnerar ska vara oöppnad och oanvänd. Om vi skulle märka att produkten är öppnad/använd är du skyldig att betala för produkten.

Du betalar själv fraktkostnaden för returen. 

Efter inkommen retur som godkänts av oss betalar vi tillbaka/makulerar motsvarande summa för returen. Notera att Naturligt eksemfri inte återbetalar frakt som tillkommit din order. 

Reklamation

Reklamation gör du om du fått fel vara eller varan gått sönder i leveransen. Vi garanterar att varje försändelse undersöks innan den skickas till dig. Skulle varan trots detta vara trasig eller felaktig när den anländer till dig, åtar sig Naturligt eksemfri att kostnadsfritt åtgärda felet genom att ersätta med en ny vara. Vänligen ta kort och dokumentera felet för att vi ska kunna åtgärda, dokumentera och eventuellt reklamera till fraktbolaget. Vi kan inte återbetala reklamationer utan att se vad som skett. 

Frakt och ej uthämtade paket

Fraktkostnad för privatpersoner är 79kr (inkl moms) om du handlar för under 695kr. Handlar du för över 695kr är det fraktfritt.

Idagsläget levererar vi till privatpersoner i Sverige.

Du kan förvänta dig att vi hanterar din order inom 24h.

Paketet ligger kvar 14 dagar från det att paketet anländer till ditt utlämningsställe. Om paket inte hämtas ut kommer det gå i retur till oss och vi kommer att kontakta dig. Vi kommer att debitera dig för våra frakt- och hanteringskostnader, för närvarande 250 kr. Ej uthämtat paket räknas inte som hävning av ditt köp. Du måste enligt svensk lag alltid meddela oss innan vid utnyttjande av ångerrätt, reklamation, byte eller retur av din beställning. Om du önskar få ditt paket utskickat igen går det att lösa mot en fraktkostnad. Hör av dig till oss via mail: Naturligteksemfri@gmail.com

Skulle något vara fel och du därmed önskar göra en reklamation skall du så snart som möjligt efter att felet upptäckts kontakta oss via mail: Naturligteksemfri@gmail.com

Produktinformation

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel på vår webbsida samt slutförsäljning av produkter. Vi garanterar inte att bilderna återger produktens exakta utseende då en viss färgskillnad kan förekomma beroende på råvaror,  bildskärm, fotokvalitet samt upplösning. Vi försöker dock på bästa sätt exponera dem så korrekt som möjligt. Vi besvarar gärna dina frågor gällande produkterna om du känner dig osäker.