Vanliga Frågor

 • Varför oljor?

  Genom att använda ekologiska kallpressade oljor för att smörja huden slipper vi tilläggsingredienser och kemikalier som tillförs i konventionell hudvård utan att ge avkall på effekten av bra hudvård.

 • Varför ska jag boka en konsultation?

  Under en digital konsultation med mig får du en djupare förståelse för naturlig hudvård och hur du använder olja på din hud samt varför det är så viktigt att göra det rätt. Du får råd som är anpassade för just dig personligen utefter dina besvär och livsstil.

 • Vad är det för skillnad på handgjord och industriproducerad tvål?

  Skillnaden mellan handgjord och industriproducerad tvål är enorm. Industrin använder oftast billiga ingredienser som tyvärr inte är så välgörande för vår hud vilket däremot våra handgjorda tvålar är. Våra tvålar innehåller naturligt glycerin (fuktbindare) som bildas vid framställningen och gör att tvålen blir mild och skön. Inom tvålindustrin tas detta glycerin bort och säljs till kosmetika industrin som då används i krämer och lotions.
  Använder Du våra handgjorda tvålar kommer Du märka att din hud inte behöver smörjas in lika ofta. 

 • Varför ska jag handla ifrån Naturligt-eksemfri och inte från andra ställen?

  Genom att välja att handla ifrån mig på Naturligteksemfri stöttar du mig att fortsätta driva min verksamhet och mission att hjälpa människor med eksem. Du kan lita på att du får bra produkter som är speciellt utvalda för att passa din känsliga hud med eksem.
  Jag använder alla produkter själv och är stolt över att erbjuda dig dem.